Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ζαχάρω: Εκλεψαν φορτηγό για να πάρουν το ραδιοκασετόφωνο


sillipsiΔράστες είναι δύο ημεδαποί οι οποίοι και συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας, στη Ζαχάρω Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 29 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την περιοχή της Ζαχάρως, το ΙΧΦ αυτοκίνητο 38χρονου ημεδαπού, με το οποίο κινήθηκαν προς την περιοχή της Μεσσηνίας, όπου αργότερα το εγκατέλειψαν σε ερημική περιοχή, στη θέση Άη-Γιαννάκης Κυπαρισσίας.

Για την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, ενήργησαν συντονισμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Στη κατοχή του 39χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου και προσωπικά αντικείμενα του 38χρονου, που είχαν αφαιρέσει οι δράστες από το εσωτερικό του ΙΧΦ, πριν το εγκαταλείψουν.

Το αυτοκίνητο και το ραδιοκασετόφωνο, αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στο 38χρονο παθόντα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...