Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σε απεργειακό κλοίο η Ηλεία


apergia

Μαζί στην πορεία Πρωτοβάθμια σωματεία και Εργατικό Κέντρο

Απεργιακή συγκέντρωση σήμερα στις 11 στο 2ο Λύκειο Πύργου από τα πρωτοβάθμια σωματεία
Κάλεσμα για  μαζική «εξέγερση» με όλους τους απεργούς στο δρόμο και όχι απλά αποχή από τους χώρους εργασίας, απεύθυναν χθες, σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων πρωτοβάθμιων σωματείων του νομού μας ενόψει της σημερινής, πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΕΣΕΕ.

Εξήγησαν τους λόγους που περισσότερο πλέον πρέπει οι πολίτες να βγουν στους δρόμους, σε μια πράξη αντίστασης απέναντι στα όλα συμβαίνουν. Έκαναν λόγο για ευτελισμό της ζωής μας και της εργασίας και μίλησαν για προσπάθειες που γίνονται για να τρομοκρατηθεί η κοινωνία.

Αναφέρθηκαν στις απολύσεις, ο αριθμός των οποίων στο δημόσιο τομέα αυξάνεται ραγδαία και χαρακτήρισαν καταστροφικά τα μέτρα που λαμβάνονται διαρκώς από την Κυβέρνηση.  Οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών σχολίασαν κυρίως τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Παιδείας που οδηγείται στη διάλυση.

Όλοι οι μετέχοντες, κάλεσαν στην σημερινή  απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 11 το πρωί στο 2ο Λύκειο Πύργου.

Κάλεσμα στη σημερινή απεργία από κοινού με τα πρωτοβάθμια σωματεία απηύθυνε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πύργου Νίκος Ορφανός, σε δηλώσεις του, ενώ και ο γραμματέας του Ε.Κ. Κώστας Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για περιορισμό και κατάργηση της δημοκρατίας.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...