Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ, να η ευκαιρία σου


Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μακάμπι Χάιφα

Μοναδική είναι η ευκαιρία που δίνεται απόψε στον ΠΑΟΚ να… καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση και να βρεθεί στους «32» του Europa League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει στη Χάιφα τη Μακάμπι και με νίκη εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (22:05, ΑΝΤ1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Εφόσον οι «ασπρόμαυροι» φύγουν με τη νίκη από το Ισραήλ, το επόμενο ματς (για την 5η αγωνιστική) στο Καζακστάν με την Σαχτέρ Γκαραγκάντι αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Χουμπ Στέφενς χρειάζεται να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Μακάμπι βρίσκεται σε κρίση και να μπορέσει να πάρει το σημαντικό «τρίποντο», πριν έρθει στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Κατσουράνη, Κατσικά και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Λάζαρ και Τζιόλης, με τους Στοχ, Νίνη και Λούκας να είναι πίσω από τον Αθανασιάδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Κίτισου, Λόπεθ, Νέτσιντ, Λόρενς, Βούκιτς και Σαλπιγγίδης. Εκτός είναι ο τραυματίας Βίτορ.

Πώς θα παίξουν οι Ισραηλινοί

Με σύστημα 4-5-1 θα παρατάξει ο Αριέλ Μπενάντο την Μακάμπι Χάιφα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, το αρχικό σχήμα των γηπεδούχων θα αποτελέσουν οι Σαράνοφ, Μεσουμάρ (δεξί μπακ), Τσότσαλιτς, Πιλιάβσκι (στόπερ), Τάβαθα (αριστερό μπακ), Γιαντίν (ως κόφτης), Ράγιος, Μπόκολι (εσωτερικοί μέσοι), Εζρά Αμπουχατζίρα (στα πλάγια) και Αζουλάι (σέντερ φορ).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Έντρι, Κεϊνάν, Ρίαν, Βερέντ, Τούρτσεμαν, Ατάα και Εντλόβου. Εκτός είναι ο Γκόλασα.

Διαιτητής της αναμέτρησης

O Γερμανός, Φέλιξ Τσβάιερ, θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...