Αμαλιάδα: "Τυπογραφικό λάθος" το Κέντρο Υγείας . . .


nosok_amal.JPGΔεν υφίσταται θέμα σχετικά με την αναγραφή της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας ως Κέντρο Υγείας στο δελτίο του υπουργείου δήλωσε ο Γ. Λυμπέρης

Ουσιαστικά πρόκειται περί λάθους αναγραφής και αυτό το λάθος άμεσα, το αργότερο μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των διοικητών και υποδιοικητών, θα αποκατασταθεί. Αυτό τόνισε κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης σχετικά με την «μετονομασία» της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας σε «Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας – Κέντρο Υγείας Αμαλιάδας», στο σχετικό δελτίο Τύπου του υπουργείου Υγείας.

Το συγκεκριμένο δελτίο, προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας και την ευρύτερης περιοχής, ωστόσο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες το πρωί ο δήμαρχος Ήλιδας με στελέχη του υπουργείου Υγείας, έλαβε την διαβεβαίωση ότι πρόκειται περί «τυπογραφικού» λάθους και ότι δεν υφίσταται θέμα με την Νοσηλευτική Μονάδα της Αμαλιάδας.

«Είναι θέμα λάθους μετάδοσης, γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν διοικητές και υποδιοικητές στα Κέντρα Υγείας, όπως ήδη ορίστηκε για την Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας. Άρα, πολύς θόρυβος για το τίποτα. Πόσο μάλλον, όταν η διαβεβαίωση η δική μου ήταν ότι για αυτήν την κυβερνητική περίοδο και με αυτή την ηγεσία στο υπουργείο Υγείας, το θέμα θεωρείται ως έχει: δηλαδή δύο νοσηλευτικές μονάδες στην Ηλεία, σε Πύργο και Αμαλιάδα, με διοικητή και υποδιοικητή, με στόχο τον συντονισμό αυτών των μονάδων, αλλά και την επάνδρωση και τον εξοπλισμό τους», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συνεχίζοντας είπε ότι «ο ελάχιστος αριθμός κλινών για την κάλυψη των κατοίκων της Ηλείας είναι 350, οι οποίες όχι μόνο δεν περισσεύουν, αλλά λείπουν κιόλας».

Σχετικά με το λάθος περί Κέντρου Υγείας, πρόσθεσε ότι ανάλογο λάθος έγινε πρόσφατα και με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας, επαναλαμβάνοντας ότι η διόρθωση θα έρθει και με την δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τοποθέτησης του νέου υποδιοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας Λέανδρου Καλογεράκου.
 εφημερίδα Πρωινή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ