Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: Βελτιωμένος καιρός έως την Κυριακή – Αναλυτική πρόγνωση


palouki

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ο υδράργυρος

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως και την Κυριακή με την θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Από το βράδυ της Κυριακής και κυρίως την Δευτέρα περιμένουμε βροχές.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 
 
Την Παρασκευή 10/1 και το Σάββατο 11/1 περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία το πρωί, 7 με 8oC στα πεδινά, 4 με 5oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 17 με 18oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί-βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ, από το Σάββατο στρέφονται από νότιες διευθύνσεις. 

Την Κυριακή 12/1 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις. Από το βράδυ θα βρέξει. Η θερμοκρασία το πρωί, 8 με 9oC στα πεδινά, 5 με 6oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 17 με 18oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ. 

Την Δευτέρα 13/1 περιμένουμε νεφώσεις με βροχές. Θερμοκρασία και άνεμοι στα επίπεδα της Κυριακής. 
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις εννέα διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr: http://www.metar.gr/camera/ilias
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 09:20 , 08-01-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 08-01-2014
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...