Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη 42χρονος για κλοπές στον Πύργο


sillipsi

Σε βάρος του εκκρεμούσαν επιπλέον ένα ένταλμα σύλληψης και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές στην Αχαΐα και την Αργολίδα

Συνελήφθη χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 42 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο 42χρονος διέρρηξε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Πύργο, που στεγάζεται γραφείο εταιρίας ράδιο-ταξί, σπάζοντας με λάκτισμα την πόρτα. Τη στιγμή εκείνη μέσα στο χώρο βρισκόταν μια 34χρονη υπάλληλος της εταιρίας, στη θέα της οποίας, ο δράστης, τράπηκε σε φυγή.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ανεύρεση του δράστη διενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του λίγη ώρα αργότερα, σε καταυλισμό Ρομά στον Πύργο και τη σύλληψη του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο δράστης είχε διαρρήξει λίγη ώρα πριν, ακόμη δύο διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία με την ίδια μέθοδο, αφαιρώντας μικρό χρηματικό ποσό.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αχαΐας καθώς και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές από τα Πρωτοδικεία της Πάτρας και του Ναυπλίου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ οι έρευνες για συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...