Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ηλεία: Πρόσκαιρη κακοκαιρία – Αναλυτική πρόγνωση


katakolo

Βελτίωση την Τρίτη

Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός βαθμιαία από την  Κυριακή με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους  ισχυρές.
Με κακοκαιρία ξεκίκησε από χθες  Δευτέρα η νέα εβδομάδα. Δεν θα κρατήσει ωστόσο πολύ, από την Τρίτη γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν έως και την Παρασκευή. Η θερμοκρασία  σε άνοδο από την Τρίτη. 
Σύμφωνα με τα μεχρι στιγμής στοιχεία, βαρομετρικά χαμηλά θα επιδεινώσουν τον καιρό της περιοχή μας το τριήμερο της Κ.Δευτέρας, αναλυτικά στοιχεία θα δωθούν σε επόμενες προγνώσεις.  

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 
 
Την Τρίτη 25/2 περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία το πρωί, 7 με 8oC στα πεδινά, 5 με 6oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16oC στα πεδινά, 11 με 12oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Την Τετάρτη 26/2 και την Πέμπτη 27/2, περιμένουμε αρκετές κατα περιόδους νεφώσεις. Η θερμοκρασία το πρωί, 7 με 8oC στα πεδινά, 4 με 5oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 16 με 17oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί. 

Την Παρασκευή 28/2, περιμένουμε αρχικά λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Από το απόγευμα θα συννεφιάσει. Η θερμοκρασία το πρωί, 8 με 9oC στα πεδινά, 5 με 6oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 16 με 17oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί. Από το βράδυ νοτιοανατολικοί σε ενίσχυση. 
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις εννέα διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias           
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:40 , 24-02-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 24-02-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...