Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί της Ηλείας, τραυματίες στο Αίγιο


aigio10

Είχαν μεταβεί για μέτρα τάξης το ντέρμπι Παναιγιαλείου – Παναχαϊκής

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή στο Αίγιο, με συγκρούσεις οπαδών. Δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν και σύμφωνα με πληροφορίες του Patrastimes.gr τραυματίστηκαν αρκετοί αστυνομικοί από τη διμοιρία της Ηλείας που είχαν σταλεί στο Αίγιο.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν κατά την άφιξή του το λεωφορείο της Παναχαϊκής, στο γήπεδο του Παναιγιαλείου, δέχτηκε επίθεση από φιλάθλους της τοπικής ομάδας. Οι παίκτες και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο πούλμαν, με τον Κούγια να ζητάει ασθενοφόρο για κάποιους παίκτες που δεν αισθάνονταν καλά.

Στη συνέχεια ακολούθησαν συγκρούσεις των ΜΑΤ με τους φιλάθλους με  χρήση χημικών και τότε τραυματίστηκαν τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί από την Ηλεία, ενώ παράλληλα υπέστησαν φθορές πολλά οχήματα της Αστυνομίας.

Μετά στην επέμβαση των ΜΑΤ απεγκλωβίστηκε η αποστολή της Παναχαϊκής, ενώ λόγω της έντασης και των επεισοδίων ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση τριών τετάρτων.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...