Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ξέχασαν μέσα στο λεωφορείο Πυργιώτη φοιτητή που είχε αποκοιμηθεί!

Τον... ξέχασαν μέσα στο πούλμαν και παρέμεινε εγκλωβισμένος επί τρεις ώρες τουλάχιστον! Και θα έμενε κλειδωμένος μέχρι το πρωί εάν δεν τύχαινε να τον αντιληφθεί ένα ζευγάρι νέων που βρέθηκε τυχαία κοντά στο λεωφορείο.


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο χώρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας και σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ του Πύργου της Ηλείας, που είχε φθάσει μερικές ώρες νωρίτερα στην Πάτρα.

Ο «πρωταγωνιστής» του περιστατικού ήταν ένας νέος από τον Πύργο που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Έφθασε στην πόλη με το λεωφορείο, όμως στη διαδρομή είχε καθίσει στα τελευταία καθίσματα και είχε αποκοιμηθεί. Το λεωφορείο έφθασε στον σταθμό του ΚΤΕΛ στην Πάτρα, όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν και ο οδηγός πάρκαρε, κατέβηκε, κλείδωσε κι έφυγε για να επιστρέψει το πρωί για το πρώτο δρομολόγιο!

Όσο για το νεαρό, εκείνος εξακολουθούσε να κοιμάται στα καθίσματα αφού δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Όταν πλέον ξύπνησε συνειδητοποίησε πως ήταν εγκλωβισμένος, ενώ δεν είχε ούτε μπαταρία στο κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιήσει κάποιον.

Έτσι έμεινε ξάγρυπνος για πάνω από δύο ώρες περιμένοντας να δει κάποιον να περνά και να του χτυπήσει το τζάμι. Στάθηκε τυχερός όταν γύρω στις δέκα και τέταρτο αντίκριζε ένα νεαρό ζευγάρι να φθάνει με δίκυκλο στα ΚΤΕΛ. Βέβαια δεν άκουγαν το χτύπημα στο τζάμι, γι' αυτό άναψε τον αναπτήρα του και άρχισε να το κουνά δεξιά αριστερά για να τους τραβήξει την προσοχή. Και τα κατάφερε!

Και το ζευγάρι με τη σειρά του ενημέρωσε τον σεκιουριτά που βρισκόταν εντός του κτιρίου και ξεκίνησε η αναζήτηση του οδηγού του λεωφορείου ο οποίος είχε ήδη καταλύσει στο ξενοδοχείο!

Ο φοιτητής... χίμηξε στον οδηγό! Μετά από αρκετή ώρα, ευτυχώς κατάφεραν να εντοπίσουν τον οδηγό και εκείνος έφθασε στο χώρο για να ξεκλειδώσει το λεωφορείο. Μάλιστα ο νεαρός όχι απλά κατέβηκε αλλά κυριολεκτικά... όρμησε πάνω στον οδηγό όντας αγανακτισμένος για την περιπέτειά του.

Χρειάστηκε να επέμβει ο σεκιουριτάς για να τον καλμάρει και να επικρατήσει ηρεμία ανάμεσα σε φοιτητή και οδηγό ο οποίος, στο μεταξύ, δέχθηκε έντονες παρατηρήσεις για το γεγονός ότι προτού σταθμεύσει, κλειδώσει και φύγει δεν είχε φροντίσει να ελέγξει το όχημά του.

Και το απίστευτο επεισόδιο έληξε αφού και οι δύο πήραν σίγουρα το μάθημά τους. Και ο οδηγός, που στο εξής θα κοιτάζει καλύτερα, αλλά και ο φοιτητής που σίγουρα θα επιβιβάζεται σε λεωφορείο έχοντας από πριν... χορτάσει ύπνο!


Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...