Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ζημιές και στη Γλύφα από τις πλημμύρες



Ζημιές και στη Γλύφα από τις πλημμύρες
Μερικές χαρακτηριστικές εικόνες από τις ζημιές στην περιοχή της Γλύφας Βαρθολομιού.

Και σε ορισμένα έργα υποδομής έχει προκαλέσει προβλήματα η τελευταία βροχόπτωση που έπληξε το πρωί και για πολλοστή φορά φέτος την ευρύτερη περιοχή του δήμου Βαρθολομιού.
Συγκεκριμένα, στον οικισμό της Γλύφας πλημμύρισαν σπίτια, δρόμοι γέμισαν με λάσπες, όμως ζημιές είχαμε και σ’ ένα σημείο του ολοκαίνουργιου ασφαλτοτάπητα που οδηγεί στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του Αντωνίου Μήλεση.

Τμήματα του ασφαλτοτάπητα αποκολλήθηκαν στα πλαϊνά του οδοστρώματος και το έργο αντιμετωπίζει πλέον τον κίνδυνο περαιτέρω διάβρωσης.



Τα νερά της βροχής επίσης προκάλεσαν διαβρώσεις σε χαντάκια και επιφανειακά δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων με αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες νερού να εισχωρήσουν μέσα σε καλλιεργούμενες εκτάσεις.

Για τις ζημιές στην περιοχή ενημερώθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού Γιώργος Παναγούλιας που ήρθε σε επαφή με συνεργάτες του στο δ.δ. Λυγιάς οι οποίοι καταγράφουν τις περιπτώσεις εκείνες όπου απαιτούνται παρεμβάσεις.
iliatora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...