Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Σπείρα «ρημάζει» την Ηλεία
Επικαιρότητα ( 11/11/2010 10:40 )
Σπείρα «ρημάζει» την Ηλεία
Ένας 26χρονος Αλβανός βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, μετά από συντονισμένη έρευνα στην περιοχή της Κρέστενας. Άνδρες του τοπικού τμήματος, εκμεταλλευόμενοι πληροφορίες που είχαν, έκαναν έρευνα στο σπίτι του στο Καλλίκωμο και έβγαλαν «λαγό»…
Παρουσία Δικαστικής Λειτουργού οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και τα κλοπιμαία που βρήκαν από τουλάχιστον τέσσερις διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή, που έχουν καταγραφεί στο Αστυνομικό Δελτίο, ήταν μόνο η αρχή. 

Η διασύνδεση του με άλλους ομοεθνείς του που μένουν στην Πάτρα και μαζί τους έκανε τις περισσότερες δουλειές, έδωσε νέο πεδίο ερευνών στους αστυνομικούς.

Θεωρείται βέβαιο πως ο 26χρονος αποτελεί μέλος μιας μεγάλης σπείρας που έχει ρημάξει όχι μόνο την Ηλεία, αλλά και τους όμορους νομούς. Τα στοιχεία για τους άλλους δύο δράστες, με τους οποίους έχουν δράσει μαζί τουλάχιστον σε τέσσερις περιπτώσεις, είναι ελάχιστα και περιορίζονται μόνο στα μικρά τους ονόματα και στα χαρακτηριστικά τους.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι ένα χορτοκοπτικό, δύο δοχεία των δέκα κιλών με χρώμα και ένα πλυντήριο ρούχων. 

Τα πρώτα είχαν κλαπεί προ ημερών από την ευρύτερη περιοχή της Κρέστενας και το πλυντήριο από την περιοχή του Πελοπίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη σπείρα έχει διαπράξει πολύ μεγάλο αριθμό διαρρήξεων, κλοπών και ληστειών, με διάφορά μέλη της, πολλές από τις οποίες έχουν εξιχνιαστεί στο νομό Ηλείας.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...