Το «μαρτύριο» της Ερυθρού Σταυρού



Το «μαρτύριο» της Ερυθρού Σταυρού
Πονοκέφαλο αποτελεί για πολλούς οδηγούς στον Πύργο η επιλογή τους να κινηθούν από την οδό Ερυθρού Σταυρού προς την Πατρών, ιδίως σε ώρες αιχμής όπως το μεσημέρι, όταν κλείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες και τα μαγαζιά.
Η ουρά των αυτοκινήτων σε ορισμένες περιπτώσεις περνά και τις δεύτερες σιδηροδρομικές γραμμές (Πύργου – Κατάκολου), γεγονός που προκαλεί αγανάκτηση και εκνευρισμό.

Το πρόβλημα γίνεται εντονότερο όταν υπάρχει και κίνηση στις σιδηροδρομικές γραμμές αλλά και στον παρακείμενο σταθμό λεωφορείων του ΚΤΕΛ, με αποτέλεσμα η ουρά των αυτοκινήτων να ξεπερνά τα εκατό μέτρα!

Γίνεται αντιληπτό ότι με την έντονη αστικοποίηση της περιοχής αυτής, τα τελευταία χρόνια, η Ερυθρού Σταυρού παύει να είναι πια ένας περιφερειακός δρόμος, όπως ήταν μέχρι πριν μια δεκαετία.

Η αύξηση των οχημάτων επιτείνει το πρόβλημα και επιβάλλει στη δημοτική αρχή να επισπεύσει τους σχεδιασμούς για δημιουργία ενός περιφερειακού δρόμου που να απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της κίνησης προς την έξοδο του Πύργου.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ