Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο Μαρινάκης κρατάει Μιραλάς!

Ο Μαρινάκης κρατάει Μιραλάς!
Προσωπικά χειρίζεται την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών κατέβαλε ένα αρχικό ποσό στον πατέρα και τον μάνατζερ του Βέλγου άσου!



Τα ποσά που όφειλε στον Κέβιν Μιραλάς και τον μάνατζερ του, Κριστόφ Ενροτό, πλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε μία πρώτη κίνηση... καλής θέλησης στην υπόθεση της παραμονής του Βέλγου, ενώ όπως τονίζει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο εκπρόσωπος του παίκτη θα έρθει στην Ελλάδα την προσεχή Κυριακή για να γίνουν οι τελικές συζητήσεις!

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, λοιπόν, έβαλε περίπου 200.000 ευρώ στον λογαριασμό του Μιραλάς και ακόμα 30.000 σε αυτόν του Ενροτό και πλέον απομένει η καταβολή των 2,5 εκατ. ευρώ στη Σεντ Ετιέν, η οποία έχει τα δικαιώματα του παίκτη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Μαρινάκης στοχεύει σε πληρωμή μικρότερου ποσού αλλά σε απευθείας καταβολή, ποντάροντας στην κακή οικονομική κατάσταση της γαλλικής ομάδας.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...