Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Κόπηκαν 1 εκατομμύριο κινητά!


Μείωση στις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και δη στην καρτοκινητή

Νέα «βουτιά» παρουσίασε το γ’ τρίμηνο ο κλάδος των τριών παρόχων κινητής τηλεφωνίας, καθώς παρατηρείται μεγάλη μείωση στις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και ιδίως στον τομέα της καρτοκινητής.


Οι συνολικές απώλειες το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έφθασαν τις 1.024.000 γραμμές, αριθμός λίγο μικρότερος σε σχέση με τις απώλειες 1,24 εκατ. γραμμών το β Δ τρίμηνο.

Η εκτίμηση είναι ότι το δ’ τρίμηνο δεν θα υπάρξουν σημαντικές απώλειες, και αυτό γιατί οι εταιρείες με την ευκαιρία της ταυτοποίησης εκκαθάρισαν σε μεγάλο βαθμό την πελατειακή βάση τους.

Το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης, όπως αναφέρει το Βήμα, είναι ότι ο αριθμός των συνδέσεων στο τέλος Σεπτεμβρίου άγγιξε τα 17,2 εκατομμύρια με το ποσοστό της ονομαστικής διείσδυσης να ανέρχεται σε 156,6%. Σημειώνεται ότι στο τέλος του 2009 ο αριθμός των συνδέσεων ήταν περίπου 20,8 εκατ. και το ποσοστό διείσδυσης πλησίαζε το 190%.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...