ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Το γλυκό της ημέρας: Μπανανόψωμο με καρύδια


Υλικά...


500 γρ. αλεύρι

400 γρ .ζάχαρη άχνη

240 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο

4 αυγά

120 γρ. καρυδόψιχα

3 μπανάνες κομμένες σε μικρά κυβάκια

150 γρ. σταφίδες μαύρες

1 κ.σ μπέικιν πάουντερ

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Ελάχιστο  Αλάτι και μοσχοκάρυδο

Διαδικασία

Σε μίξερ χτυπάμε τη μαργαρίνη με την ζάχαρη άχνη μέχρι να ασπρίσει το μίγμα.  Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Κατόπιν προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ  και ανακατεύουμε. Σιγά σιγά προσθέτουμε τα καρύδια, τις σταφίδες, τις μπανάνες, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και το ξύσμα του λεμονιού.

Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένη φόρμα του κέικ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς  για 35 με 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: