Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

«Κωλόπαιδα και προβοκάτορες»

Κάποιοι αναλυτές της πλάκας για το φαινόμενο τρομοκρατία στην Ελλάδα έσπευσαν γρήγορα – γρήγορα να βγάλουν το μεγαλύτερο τους χρησμό για τους αποστολείς των δεμάτων – βομβών σε Ελλάδα και εξωτερικό: «Έλα μωρέ.
Κάτι κωλόπαιδα του ψυχικού είναι που συχνάζουν στο Εξάρχεια και μέσα στην πλήξη τους κάνουν τους επαναστάτες και σκορπούν βόμβες – τρακατρούκες».

Κάποιοι άλλοι βαθυστόχαστοι Σέρλοκ Χολμς που ανακαλύπτουν πάντα δράκους και μια σκοτεινή υπερεξουσία στα γεγονότα που δρα πάντα στο παρασκήνιο αποφάνθηκαν :
«Υπάρχουν εγκέφαλοι που κινούν τους ανεγκέφαλους που σκορπίζουν βόμβες. Και οι εγκέφαλοι αυτοί θέλουν να διαλύσουν το ελληνικό κράτος».

Δεν ξέρω πια άλλη «παπαριά» θα ακούσω αυτές τις μέρες, αλλά ως ένας δημοσιογράφος που έχω ζήσει εδώ και χρόνια από πρώτο χέρι και τρομοκρατία και χτυπήματα και όπλα και βόμβες και 17 Νοέμβρη και ΕΛΑ και άλλες οργανώσεις στον ευρύτερο χώρο του λεγόμενου «αντάρτικου πόλεων» σας βεβαιώνω ότι :
Ούτε κωλόπαιδα του Ψυχικού είναι, ούτε πιόνια σκοτεινών δυνάμεων είναι οι νεαροί που άρχισαν να στέλνουν βόμβες του τύπου «Έλα να παίξουμε Τοτέ».

Τρελαμένοι απολιτικοί αναρχοαυτόνομοι είναι, γεννήματα του Δεκέμβρη του 2008 που σε μια καταρρέουσα κοινωνία ζουν το δικό τους παραμύθι:
Νομίζουν ότι έτσι θα γκρεμίσουν την αστική τάξη με τρακατρούκες.

Ακόμη και η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι της πλάκας.

«Κώστας Χαρδαβέλας>>

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...