Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

«Δένει» Μιραλάς


Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού, πως μέσα στο μήνα, θα «κλείσει» θετικά το θέμα της αγοράς των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς από τη Σεντ Ετιέν,

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να διαπραγματευτούν με τη Σεντ Ετιέν την οψιόν αγοράς των 2,5 εκατ. ευρώ που υπάρχει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Σκοπός τους είναι να κατεβάσουν την τιμή προτείνοντας ταχύτερη αποπληρωμή του ποσού γνωρίζοντας πως η γαλλική ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει ανάγκη από ρευστό.

Όσον αφορά στον όρο που υπάρχει και αναφέρει πως αν ο παίκτης αγοραστεί από τον Ολυμπιακό, μπορεί να φύγει το καλοκαίρι του 2011 με 4,2 εκατ. ευρώ, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανησυχούν, αφού αν κάνουν δικό τους τον Βέλγο επιθετικό, θα βάλουν μία δική τους ρήτρα στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Σενάρια για Λίντεγκαρντ

Πηγές από τη Δανία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Άντερς Λίντεγκαρντ, τον 26χρονο τερματοφύλακα της Άλεσουντ που είναι 3 φορές διεθνής με την εθνική Νορβηγίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση γκολκίπερ και ο πανύψηλος άσος (1,93μ.) δεν αποκλείεται να είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, για το χειμώνα ή το καλοκαίρι.

Εν όψει της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου φαίνεται πως προτεραιότητα αποτελεί η προσθήκη ενός μεσοαμυντικού. Στα υπόψη του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται και ο 29χρονος Σουηδός διεθνής τερματοφύλακας Γιόχαν Βίλαντ, που αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...