Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ισχυρός βγήκε ο Μαρινάκης από το Δ.Σ. της Super League

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του ThePlayer σχετικά με τις προθέσεις που είχε ο... Βαγγέλης Μαρινάκη για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Γενική Συνέλευση της Super League.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. συζητήθηκε το θέμα της επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής να ρωτάει τα υπόλοιπα μέλη, εάν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του. 
Από την ΑΕΚ του απάντησαν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα και ότι έστειλαν την επιστολή για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους.

Το γεγονός αυτό, αλλά και το ότι δεν υπήρξε περαιτέρω αμφισβήτηση από τις υπόλοιπες ομάδες, δείχνει ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραμένει ισχυρός στην προεδρία της Super League.

Από εκεί και πέρα, η Γενική Συνέλευση συνεχίζεται με τις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου της Super League στο συμβούλιο της ΕΠΟ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μοναδικός υποψήφιος είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Μικρά-μικρά από το Δ.Σ. της Super League

* Στο Δ.Σ. βρίσκονται εκπρόσωποι όλων των ομάδων της Super League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τους Μώραλη και Γιαννίκο εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό, ενώ οι Γόντικας και Βεκρής τον Παναθηναϊκό και οι Αδαμίδης, Καπετανάκης την ΑΕΚ.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τον Μάκη Γκαγκάτση εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Κόντης τον Άρη, ο Σταύρος Ψωμιάδης την Καβάλα, ο Αχιλλέας Μπέος με τον Θανάση Κανελλόπουλο τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Γιάννης Τάκης τον Ηρακλή, ο Γιώργος Σπανός τον Ατρόμητο, ο Γιώργος Μποροβήλος τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ηλίας Λιανός με τον Γιώργο Ζερβακάκο τον Πανιώνιο, ο Σπύρος Λιμπάντζης την Κέρκυρα, ο Κώστας Κωνστάντος την Λάρισα, ο Πέτρος Θεοδωρίδης τον Πανσερραϊκό, ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης την Ξάνθη και ο Γιάννης Ράλλης τον Εργοτέλη.
Την ΕΠΟ εκπροσωπεί ο πρόεδρός της, Σοφοκλής Πιλάβιος.
Αυτό που προκάλεσε αίσθηση σε κάποιους, είναι το ότι για πρώτη φορά, σε Δ.Σ. της Super League, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ εμφανίστηκε υπό την συνοδεία τεσσάρων ατόμων.

Πιλάβιος: «Κοιταχτείτε πρώτα στον καθρέπτη»

Λίγο πριν τις 18:00 ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. και στη συνέχεια οι παράγοντες των ομάδων συνέχισαν με τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης.
Εκεί εκφράστηκαν παράπονα προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ για την διαιτησία και την κατάσταση που επικρατεί. «Κοιταχτείτε πρώτα στον καθρέπτη και ύστερα θα μιλήσουμε για την διαιτησία», αποκρίθηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

«Να σταματήσουν οι εφημερίδες να γράφουν»

Κουβέντα έγινε και για τον διαιτητή που φέρεται να έχει καταθέσει ένα τεράστιο ποσό στον λογαριασμό του μάνατζερ Α.Τ., με τον Πιλάβιο να απαντάει: «Έχουμε απευθυνθεί στις αρχές, αλλά ακόμα δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση».
Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει και στα στημένα παιχνίδια και τις έρευνες που διεξάγονται με έναν εκ των παραγόντων να τονίζει: «Να σταματήσουν οι εφημερίδες να γράφουν»!

Παράλληλα, συζητήθηκε και το θέμα της αξιοποίησης του Κύρου Βασσάρα.

theplayer.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...