Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

"Να στηρίξουμε έμπρακτα τις τοπικές αγορές μας"


\"Να στηρίξουμε έμπρακτα τις τοπικές αγορές μας\"
Τα Εμπορικά καταστήματα του Νομού μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης από την μειωμένη αγοραστική δύναμη των πολιτών που είναι αποτέλεσμα της συνεχούς συρρίκνωσης των εισοδημάτων των εργαζομένων , των αγροτοκτηνοτρόφων και ... 

... της φορολογικής επιδρομής που ως γνωστόν επιδίδεται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης μετά από επισκέψεις που πραγματοποίησε το Σάββατο σε Εμπορικές Αγορές του Νομού και μετά από διάλογο που είχε με εμπόρους –μικρομεσαίους που βιώνουν αυτή την πρωτοφανή κρίση.

Είναι γνωστό  εξάλλου  ότι ο κ. Βλαγκούλης είναι ένθερμος υποστηρικτής των επαγγελματιών δείχνοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι τους όπως και στην περίπτωση των Αγροτών , με τις επισκέψεις του στις Εμπορικές Αγορές ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων θέλοντας έτσι  να σταθεί κοντά τους –ακούγοντας τα προβλήματα απ’ αυτούς που τα βιώνουν πολύ περισσότερο τώρα που βιώνουν την πρωτοφανή κρίση.
Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ  ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Ο κ. Βλαγκούλης με την ευκαιρία αυτή δείχνει και την στήριξή του  υπέρ των τοπικών αγορών και ζητά από το σύνολο των καταναλωτών μας να μην είναι διστακτικοί στις Ηλειακές επιχειρήσεις, αντιθέτως να δείξουν την εμπιστοσύνη τους προς αυτές και να προβούν να κάνουν τις αγορές τους για την Εορταστική Χριστουγεννιάτικη Περίοδο από τα καταστήματα του Νομού μας.

Οι  επαγγελματίες έχουν κάνει ήδη  μια πολύ καλή προετοιμασία όπως και  άλλες χρονιές  φροντίζουν να παρέχουν ποιότητα, καλές τιμές και σε τελική ανάλυση δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα καταστήματα άλλων  εκτός Νομού Ηλείας αγορών , προτιμώντας τις αγορές του Πύργου , της Αμαλιάδας ,της Γαστούνης –Βαρθολομιού ,Βάρδας ,Λεχαινών –Ζαχάρως ,Κρεστένων και των υπολοίπων μικρότερων αγορών της Ηλείας.
ΕΝΙΣΧΥΣΗ  ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Εξ’ άλλου αν οι καταναλωτές κινηθούν εντός του Νομού και το αγοραστικό ενδιαφέρον επικεντρωθεί στις τοπικές επιχειρήσεις, δεν βοηθάμε μόνο τους επαγγελματίες, αλλά συμβάλλουμε ο καθένας από την πλευρά του θετικά στην τοπική οικονομία, «ραχοκοκαλιά» της οποίας είναι η τοπική επιχειρηματική μας δραστηριότητα.

Σημειώνεται ότι ο Ηλείος πολιτικός θα έχει στο πλαίσιο των επισκέψεών του  στα εμπορικά κέντρα συνεργασία και  με τους Εμπορικούς Συλλόγους, ώστε να συζητήσει με τις διοικήσεις τους την πορεία αντιμετώπισης προβλημάτων  τους, για τα οποία ο ίδιος έχει κάνει πολλές φορές σχετικές παρεμβάσεις, και συνεχίζει και θα συνεχίσει να κάνει , μπροστά στην φοροεπιδρομή που επιδίδεται η σημερινή κυβέρνηση αλλά και τον μεσαίωνα που έχει φέρει στους εργαζόμενους , για εισπρακτικούς και μόνο λόγους χωρίς παράλληλα να λαμβάνει μέτρα ανάπτυξης  που θα τονώσουν την αγορά και θα αυξήσουν τα έσοδα ,όπως τα μέτρα εκείνα τα οποία έχει προτείνει και στα οποία συνεχίζει να επιμένει ο Αντώνης Σαμαράς και η Ν.Δ. κατέληξε ο κ. Βλαγκούλης.
www.vlagoulis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...