Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Στο Κτηματολόγιο τέσσερις περιοχές της Ηλείας

Στο Κτηματολόγιο τέσσερις περιοχές της Ηλείας
Η περιοχή της Αμαλιάδας είναι από αυτές που εντάσσονται στο Εθνικό Κτηματολόγιο.
Περιοχές των δήμων Πύργου και Αμαλιάδας εντάσσονται στο Εθνικό Κτηματολόγιο, σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό που προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος με απόφαση της υπουργού Τίνας Μπιρμπίλη.
Πρόκειται για τους προ «Καποδίστρια» ΟΤΑ Αμαλιάδας, Αγίου Γεωργίου, Κολιρίου και Λαστεΐκων που εντάσσονται στα προγράμματα κτηματογράφησης από την εταιρία Κτηματολόγιο Α.Ε. Το νέο πρόγραμμα κτηματογράφησης αφορά 263 περιοχές (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ) σε 19 Νομούς της χώρας, με την κτηματογράφηση των οποίων θα καταχωριστούν στο Εθνικό Κτηματολόγιο 4,5 εκατ. στρέμματα και θα καταγραφούν περίπου 2 εκατ. δικαιώματα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η προκήρυξη των επόμενων μελετών με σκοπό την σταδιακή ένταξη και των υπολοίπων περιοχών της χώρας στο Εθνικό Κτηματολόγιο μέχρι το 2020. Η προκήρυξη του διαγωνισμού των μελετών κτηματογράφησης που θα αναδείξει τους αναδόχους του νέου προγράμματος αναμένεται στις αρχές του 2011.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...