Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Στο βιβλίο Guiness η αφίσα για το νέο άλμπουμ του Michael Jackson!

Άλλο ένα ασυνήθιστο ρεκόρ έκανε ο βασιλιάς της ποπ Michael Jackson, μετά το θανατό του...Ο λόγος για την αφίσα που κατασκευάστηκε για την κυκλοφορία του νέου album που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.


Η promo αφίσα, μεγέθους 50μ. x 50μ. και βάρους ενός τόνου είναι η μεγαλύτερη αφίσα που έχει κατασκευαστεί ποτέ και έκανε από την πρώτη στιγμή μεγάλο πάταγο. Η τοποθέτηση του poster έγινε κοντά στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου για να είναι ορατό από το αεροπλάνο κατά την προσγείωση και διήρκησε τρεις ολόκληρες ώρες.

Η αφίσα θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου κι έπειτα θα ταξιδέψει στην Ευρώπη. Άλλα ρεκόρ Guiness που έχει κατακτήσει ο Michael Jackson είναι εκείνο για το εμπορικότερο album των εποχών (Thriller), τα μεγαλύτερα κέρδη pop star (από το 1987), και τα περισσότερα τραγούδια στο UK singles chart στην ίδια χρονιά (19 hit singles στο top 40 το 2006).

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...