Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός

Χαμός χθες στο ΟΑΚΑ

Κανείς, εκτός του Τζιμπρίλ Σισέ, δεν γλίτωσε από τις αποδοκιμασίες και την οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού που είχαν συγκεντρωθεί και περίμεναν τους παίκτες να αποχωρήσουν.

Η οργή των πράσινων οπαδών μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου ξεχείλισε και άνθρωποι τόσο από την ηγεσία του Παναθηναϊκού, όσο και παίκτες ήταν στο στόχαστρο τους.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έγιναν αποδέκτες σκληρής κριτικής. Προς τον αριστερό μπακ κάποιοι από τους οπαδούς είπαν: «Είσαι αναίσθητος, δεν κάνεις για τον Παναθηναϊκό. Εμείς που ξυπνήσαμε από τις 6 για δουλειά και ήρθαμε το απόγευμα να σας δούμε, τι είμαστε μ…»;

Ο Λάζαρος που πριν από λίγο καιρό αποθεώνοταν από τους ίδιους ανθρώπους για την εμφάνιση του κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνει την φετινή σεζόν, έγινε και αυτός αποδέκτης της οργής των οπαδών: «Ξυπνήστε, δεν έχει ξαναγίνει αυτό στον ΠΑΟ. Ο Ερασιτέχνης πεθαίνει και εσύ παίρνεις δώρο αυτοκίνητο από τον Πατέρα. Πώς την έχεις δει».

Μπουμσόνγκ και Μαρίνος ήταν οι άλλοι δυο παίκτες που δέχθηκαν παράπονα από τους συγκεντρωμένους οπαδούς. Συγκεκριμένα στον νεαρό ειπώθηκε: «Πάρε χαμπάρι ότι δεν είσαι στον Ατρόμητο και συμμορφώσου», ενώ ο κόσμος είπε στον Μπουμσόνγκ: «Έχουμε τρελαθεί, τι είναι αυτά που κάνετε»; Ο Γάλλος ήταν και ο μόνος που απάντησε, λέγοντας ότι θα δώσουν τα πάντα για να γυρίσουν την κατάσταση.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν ο μόνος που δεν αποδοκιμάστηκε καθώς δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ κάποιοι τον πρόετρεψαν σαν παλιός να... συμμορφώσει τους υπόλοιπους. «Γιώργο ξεκίνα τις σφαλιάρες, δεν πάει άλλο», είπαν κάποιοι στον πρώην αρχηγό της ομάδας.

Από τους ανθρώπους της διοίκησης αποδοκιμάστηκε ο Κάρλος Φρέιτας ενώ έγινε αποδέκτης ειρωνίας από τους οπαδούς καθώς κάποιος από τους οπαδούς του είπε: «κάνε καμιά μεταγραφή να σωθούμε», με τους υπόλοιπους να ξεσπάνε σε γέλια.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποδοκιμάστηκε και αυτός κατά την αποχώρηση του.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...