Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Γράμμα στον Νικόλα Πατέρα

Προς Νικόλα Πατέρα, πρόεδρο ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε. Στο μυαλό σας «στριφογυρίζει» η ιδέα της παραίτησης από τα «ηνία» της ΠΑΕ, έπειτα και από τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο, το βράδυ του Σαββάτου.


Οι άσχημες εικόνες, με το σφύριγμα της λήξης και τους 50 ανεγκέφαλους να κυνηγούν παίκτες και προπονητή, η εικόνα της ομάδας που όσο πάει και χειροτερεύει, αλλά και τα αποτελέσματα ενός… αμαρτωλού καλοκαιριού σας έχουν προβληματίσει και σας έχουν φτάσει στα όριά σας.

Το δίκιο σας βουνό κύριε Πατέρα, αλλά μια τέτοια απόφαση το μόνο που θα κάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή στον «ταλαιπωρημένο» Παναθηναϊκό και στον αγανακτισμένο φίλο του, θα είναι ένα τεράστιο κακό. Ένα πισωγύρισμα και μια μπερδεμένη κατάσταση, που θα «μπουρδουκλώσει» ακόμη περισσότερα τα πράγματα και θα φέρει ένα σύννεφο αβεβαιότητας στην Παιανία.

Κύριε Πατέρα, θα γράψω μια φράση, την οποία γνωρίζετε πολύ καλύτερα. «Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται». Τώρα είναι η ώρα να πάρετε την κατάσταση πιο σφικτά στα χέρια σας, να πεισμώσετε ακόμη περισσότερο και να βάλετε μια τάξη και μια σειρά στα κακώς κείμενα (τα οποία είναι πολλά) της Παιανίας. Τώρα είναι η στιγμή που οι αποφάσεις σας θα κρίνουν πολλά στο «τριφύλλι».

Εσείς αποφασίζετε…

Με τιμή
Διονύσης Δεσύλλας
sporday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...