Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ούτε ευρώ εκτός Ηλείας!

Ούτε ευρώ εκτός Ηλείας!
Στο «ναδίρ» βρίσκονται οι προσδοκίες των εμπόρων της Ηλείας για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς, καθώς με «κουτσουρεμένα» δώρα στους μισθούς του Δημοσίου, το ανύπαρκτο αγροτικό εισόδημα και ...
... τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, η  κίνηση εκτιμάται ότι θα είναι πολύ χαμηλή.

Για πολλούς επαγγελματίες η επερχόμενη εορταστική περίοδος αποτελεί στοίχημα που αφορά στην  ίδια τους την επιβίωση. Αν δεν μπορέσουν να αναθερμάνουν το ταμείο τους και εφόσον τα έξοδα και οι υποχρεώσεις «τρέχουν», πολύ δύσκολα θα αποφύγουν το λουκέτο.
Στο δύσκολο τοπίο που διαμορφώνει η κρίση οι Ηλείοι καταναλωτές οφείλουν να στηρίξουν, όσο μπορούν, τα ντόπια καταστήματα.

Σ΄ αυτές τις γιορτές ούτε ένα ευρώ δεν πρέπει να φύγει εκτός Νομού.  Ας προτιμήσουμε για τις αγορές μας τα καταστήματα της Ηλείας, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις διακρίνονται για την ποικιλία, την άριστη ποιότητα των προϊόντων και τις πολύ καλές τιμές.

Η οικονομική αιμορραγία προηγούμενων ετών, όταν οι Ηλείοι επέλεγαν την Πάτρα ή ακόμη και την Αθήνα, για να κάνουν τα ψώνια τους, πρέπει να σταματήσει.

Στηρίζοντας την τοπική αγορά, τα χρήματα που ξοδεύουμε μένουν στον τόπο μας, ανακυκλώνονται και ουσιαστικά επιστρέφουν , με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σε εμάς τους ίδιους. Κι αυτό αποβαίνει προς όφελος των καταστηματαρχών, των Ηλείων που εργάζονται στα καταστήματα και γενικώς της τοπικής οικονομίας.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...