Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Επαφή για Σχαρς

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αρχίζουν και εξετάζουν όλο και πιο «ζεστά» τις περιπτώσεις που τους... απασχολούν. 
 
Για αυτό και Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας ταξίδεψαν στο εξωτερικό προκειμένου να έχουν επαφές με διάφορους στόχους.

Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι και του Στιν Σχαρς, που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητούν οι «πράσινοι» για τη θέση στο χώρο του κέντρου. Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος αγωνίζεται στην Άλκμααρ απο το 2005 και είναι αυτό που λέμε box to box παίκτης. 
 
Δηλαδή μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και ανασταλτικό και δημιουργικό ρόλο, κατεβάζοντας την μπάλα από τη μία περιοχή στην άλλη.

Η υπόθεσή του βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα δεν λήγει το καλοκαίρι, αλλά τον Ιούνιο του 2012. 
 
Πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι αν τελικά ληφθεί η απόφαση να προχωρήσουν την περίπτωση του αρχηγού της Άλκμααρ, να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού, έχοντας στη διάθεσή τους οψιόν αγοράς.

Ο Σχαρς έχει ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές με την ομάδα του, στην οποία πήγε το 2005 ύστερα από δύο χρόνια στη Φίτεσε. Φυσικά, είναι και διεθνής από το 2006, ενώ το καλοκαίρι ήταν μεταξύ των εκλεκτών του Μπερτ Φαν Μάρβαικ για το Μουντιάλ της Αφρικής.

Εκτός όμως από την Ολλανδία και το Άμστερνταμ, ο Κώστας Αντωνίου βρέθηκε και στο Λονδίνο, όπου δεν συζήτησε μόνο για περιπτώσεις παικτών που είναι να ενισχύσουν τους «πράσινους», αλλά και για κάποιους που είναι προς πώληση. 
 
Οι οριστικές αποφάσεις πάντως, τόσο για αυτούς που είναι να έρθουν, όσο και για αυτούς που είναι να φύγουν, αναμένεται να παρθούν μέσα στο επόμενο 15ήμερο, με τη σύμφωνη γνώμη του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...