Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Γάλα από σπουδαστές για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Γάλα από σπουδαστές για το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Από επίσκεψη σπουδαστών του τμήματος Μουσειολογίας του ΑΤΕΙ Πύργου στο μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.
Την κοινωνική προέκταση της Παιδείας αναδεικνύουν οι σπουδαστές του ΑΤΕΙ Πύργου με μια νέα πρωτοβουλία τους που αποσκοπεί στην στήριξη οικογενειών με μικρά παιδιά οι οποίες με δυσκολίες τα ανατρέφουν.
Τα δύο τμήματα του ΑΤΕΙ Πύργου, Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας και Σχεδιασμού Εκθέσεων, συγκεντρώνουν, σε συνεργασία με την διοίκηση, τους  καθηγητές, και κατά βάση τους σπουδαστές, γάλα, για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Οι ημερομηνίες θα είναι από 1 έως 20 Δεκεμβρίου 2010 στον χώρο του Παραρτήματος. Η Ανεξάρτητη Κίνηση Σπουδαστών “ΦΩΝΗ” θα βοηθήσει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Στο Μουσείο Μπελογιάννη

Εξάλλου, ομάδα σπουδαστών του τμήματος Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας και Σχεδιασμού Εκθέσεων του ΑΤΕΙ Πύργου, επισκέφτηκε χθες το μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα και το νεοκλασικό Τατάνη, που επίσης θα λειτουργήσει ως μουσείο. Οι σπουδαστές συνοδεύονταν από τον κ. Χριστόπουλο, καθηγητή του τμήματος ενώ την ξενάγηση στους χώρους των δύο κτιρίων έκανε ο κ. Καψής, εκ μέρους του δημαρχείου Αμαλιάδας.

iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...