Την σκότωσε επειδή σήκωσε το κινητό όταν έκαναν σεξ!

http://img.protothema.gr/474921ED59D42240F30B40E7025B2DEC.jpgΔεν το χωράει ο νους αυτό που έκανε ένας 46χρονος άντρας από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ!
Ο Garron Lewis σκότωσε με απάνθρωπο τρόπο τη γυναίκα του, επειδή... κατά τη διάρκεια του σεξ… εκείνη σήκωσε το τηλέφωνο!

Ούτε ο ίδιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα έφτανε τόσο εύκολα στον φόνο, στραγγαλίζοντάς με μια ζώνη, την συζυγό του, που τόσο πολύ αγαπούσε, την 44χρονη Dorsey.

Αμέσως μετά το φονικό, ο 46χρονος, έτρεξε κλαίγοντας στο σπίτι του καλύτερου του φίλου και του εξομολογήθηκε την αποτρόπαιη πράξη του. Λίγη ώρα αργότερα είπε το ίδιο στην αστυνομία.

Την πτώμα της 44χρονης βρήκε πρώτη η ανήλικη κόρη της.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, η άτυχη Dorsey πέθανε από ασφυξία. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, φορώντας μόνο εσώρουχα, στην άκρη του κρεβατιού.

Τώρα ο Garron, κατηγορείται με φόνο πρώτου βαθμού για την δολοφονία της φίλης του και το σίγουρο είναι ότι θα περάσει πολλά χρόνια πίσω από τα σίδερα της φυλακής.


24ωρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ