Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η πιο παχύσαρκη γυναίκα του πλανήτη!


Είναι 49 ετών, ζυγίζει 318 κιλά και εκτιμάται ότι είναι η πιο παχύσαρκη γυναίκα του πλανήτη, τουλάχιστον αυτή τη χρονική περίοδο. Δυστυχώς το βάρος της Terri Smith από το Οχάιο
, ξέφυγε επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να κουνηθεί, ακόμα και να γυρίσει πλευρό!

Οι γιατροί κρούουν πλέον το καμπανάκι του κινδύνου στην 49χρονη μητέρα, που εδώ και τρία χρόνια, είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι της. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, η γυναίκα υποφέρει από έντονους πονοκεφάλους και οι γιατροί πολύ φοβούνται ότι οφείλονται σε όγκο στον εγκέφαλο. Όμως από το πολύ της πάχος δεν μπορούν να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Με τον άντρα της και την κόρη της στο πλευρό της, η Terri ελπίζει ότι θα τα καταφέρει. «Ο άντρας μου είναι ο φύλακας άγγελός μου», λέει η 49χρονη, η οποία βασίζεται στον σύζυγό της για τα πάντα.


.enimerwsi.com
  ΕΕΕ....ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ   ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!!! ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑ .ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...