Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ποδοσφαιριστής προκάλεσε την αποβολή του για... στοίχημα!

http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00239/redcard_239835t.jpgΧαμός επικρατεί στην Βρετανία καθώς τεράστια ποστά είχαν παιχτεί για την αποβολή ενός παίκτη από το γήπεδο, κάτι το οποίο τελικά συνέβη και, μάλιστα, μετά από ενέργειες του ίδιου! 

Ο σάλος ξέσπασε όταν ο Στιβ Τζένινγκς αποβλήθηκε από τον αγώνα της Τρίτης μεταξύ Μάδεργουελ και Χαρτς για το σκωτσέζικο πρωτάθλημα.
 
Ο 26χρονος της Μάδεργουελ είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα και, 8 λεπτά πριν την λήξη, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή ζητώντας πέναλτι. Ο διαιτητής δεν έδειξε να ενδίδει μέχρι που ο Τζένινγκς τον τράβηξε προκλητικά από την μπλούζα!
 
Ο παίκτης αποβλήθηκε και οι καταγγελίες ξεκίνησαν: σύμφωνα με μπουκμέικερ, δύο ώρες πριν τον αγώνα παίχτηκαν 500 λίρες στο στοίχημα για την αποβολή του 26χρονου.
 
«Είμαστε όλοι μαζί του, συμπαίκτες, διοίκηση και προπονητές. Την κόκκινη που πήρε ο Τζένινγκς θα μπορούσε να την πάρει οποιοσδήποτε. Γίνονται αυτά», δήλωσε η Μάδεργουελ, ενώ η Οποσπονδία ερευνά τις καταγγελίες.


24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...