Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Το "χιονοδιωκτικό" της Ηλείας

Το \"χιονοδιωκτικό\" της Ηλείας
Κι εκεί που κατέβηκαν αρκετά χαμηλά τα χιόνια το πρωί της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου, ασπρίζοντας τα βουνά στα σύνορα με την Αρκαδία, όλα έδειχναν ότι βαδίζουμε για μία "λευκή" Πέμπτη. Ο καιρός όμως είχε άλλη άποψη...
Άνοδος της θερμοκρασίας από τους +3 στην Ανδρίτσαινα στους +8 βαθμούς, βροχή με το σταγονόμετρο στις περισσότερες περιοχές, την ώρα που λίγα χιλιόμετρα πιο βόρεια, στη Στερεά Ελλάδα, ντύνονταν στα λευκά ακόμα και περιοχές με μηδενικό υψόμετρο.

Στη Θεσσαλία, οι Λαρισαίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους το πρωί της Πέμπτης, με 30 και πλέον εκατοστά, στο κέντρο, στην πλατεία ταχυδρομείου!

Το "χιονοδιωκτικό" της Ηλείας, η αλλαγή της προβλεπόμενης θέσης του χαμηλού, έδωσε υψηλότερες θερμοκρασίες από τις προβλεπόμενες στην περιοχής μας.


Τελευταία ελπίδα η αυριανή ημέρα για να δουν χιονόπτωση τα ορεινά μας, καθώς σταδιακά από το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή περιμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας.
Κεραυνολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...