Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ακρωτηριάστηκε εν ώρα εργασίας

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στα Ιωάννινα

Υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών έχασε το ένα του πόδι και οι γιατροί έκαναν πραγματικό αγώνα για να σώσουν το δεύτερο πόδι. Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε έξω ακριβώς από το εργοτάξιο του δήμου μόλις είχε ξεκινήσει η βάρδια για το προσωπικό του συγκεκριμένου απορριμματοφόρου.

Δύο εργάτες της καθαριότητας βρίσκονταν πάνω από τον κάδο, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο, για άγνωστους λόγους, έπεσε πάνω τους. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι. Ο τραυματισμένος υπάλληλος ετοιμάζονταν σε περίπου δύο μήνες να βγει στη σύνταξη.

Ο έτερος εργάτης στάθηκε ευτυχώς πιο τυχερός και χρειάστηκε να διακομιστεί για λίγο στο νοσοκομείο αλλά πήρε άμεσα εξιτήριο, αφού διαπιστώθηκε πως δεν είχε τραυματιστεί.

Πηγή: ioannina24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...