Ένας νέος πρόεδρος που δεν μένει μόνο στους τίτλους

Ένας νέος πρόεδρος που δεν μένει μόνο στους τίτλους
Ο νέος πρόεδρος της Μαγούλας "επί τω έργω".
Πολύ ζεστά πήρε το ρόλο του και την ιδιότητά του ο νέος πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μαγούλας του Δήμου Ωλένης κ. Βλάσσης Αγριδιώτης. Δεν πρόλαβε να λάβει το χρίσμα του προέδρου και αμέσως...
...ανέλαβε καθήκοντα, δίνοντας ένα καλό παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένας αιρετός.

Φορώντας τη στολή εργασίας και με το ξυλοκοπτικό του μηχάνημα, ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος να καθαρίσει από τα ξερόκλαδα και να κλαδέψει τα δέντρα που είναι στην μικρή πλατεία του χωριού. Επιστράτευσε το φορτηγάκι του για τη μεταφορά των ξερόκλαδων και των σκουπιδιών και το γιο του για να τον βοηθήσει, μαζί με έναν συγχωριανό του.

Ο καλλωπισμός και το νοικοκύρεμα είναι μια καλή αρχή και δείγματα  καλής  θέλησης και όρεξης του νέου προέδρου για έργο.

«Ας ακολουθήσουν λοιπόν κι άλλοι το παράδειγμά του, να αρχίσουν δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα, και να μην έχουν μόνο τους τίτλους», όπως εύστοχα παρατηρεί η Χαρά Κουρμπανά, τέως τοπική σύμβουλος Μαγούλας.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ