Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Μοίραζαν τα κλοπιμαία έξω από το σπίτι που… διέρρηξαν!

http://img.protothema.gr/95CC3AAB2DA66497C872B90ABBE082B9.jpgΑν υπήρχε… Όσκαρ βλακείας, θα το κέρδιζαν χωρίς ανταγωνισμό οι δύο διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα σπίτι στον Άσσο Κορινθίας! Αντί να φροντίσουν να εξαφανιστούν... έμειναν στο αυτοκίνητό τους για να… μοιράσουν τα κλεμμένα χρήματα, με αποτέλεσμα να τους βρει η Αστυνομία!

Οι γκαφατζήδες κακοποιοί είχαν παρκάρει το αυτοκίνητό τους ακριβώς έξω από το σπίτι που «χτύπησαν». Πιστεύοντας ότι κανείς δεν τους είχε αντιληφθεί, κλείστηκαν μέσα και άρχισαν να μετρούν τα χρήματα που είχαν αρπάξει για να κάνουν την μοιρασιά! Όμως, ένας γείτονας που τους είδε, ειδοποίησε τους αστυνομικούς του τμήματος Βραχατίου που έφτασαν αθόρυβα και τους έπιασαν στα πράσα!

Στη θέα των αστυνομικών, ο ένας από τους κακοποιούς το έβαλε στα πόδια και πρόλαβε να χαθεί μέσα στο σκοτάδι. Όμως. ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν κατάφερε να ξεφύγει και, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, συνελήφθη. Όπως αποδείχθηκε, μαζί με τον συνεργό του που διέφυγε είχαν διαρρήξει και άλλη μια κατοικία στο Κοκκώνι Κορινθίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.



24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...