Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ίβκοβιτς: Πιο εύκολο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Χωρίς άγχος και χωρίς να έχει τίποτα να χάσει θα παρουσιαστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη ο Ολυμπιακός... όπως τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών, Ντούσαν Ίβκοβιτς.
 
Ο «Ντούντα» θεωρεί πως το άγχος βαραίνει τον γηπεδούχο σε τέτοιες περιπτώσεις, πράγμα που κάνει... εύκολη τη δουλειά των παικτών του.

"Είναι το ευκολότερο παιχνίδι μέχρι τώρα για τον Ολυμπιακό. Θα είμαστε πλήρεις. Ο Παναθηναϊκός παίζει εντός έδρας και το άγχος. Αν παίζαμε στο ΣΕΦ θα ήταν διαφορετικά. Δεν έχω σκεφτεί καθόλου τον Παναθηναϊκό. Αύριο θα γίνει η πρώτη προπόνηση εν όψει ντέρμπι", ήταν τα λόγια του Ίβκοβιτς.

Όσο για την επιστροφή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στα παρκέ μετά από επτά μήνες σχολίασε: "Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε αγωνιστικά λεπτά στον Βασιλόπουλο που δούλεψε σκληρά σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα χαλάρωσε όταν μπήκε, αλλά ο ίδιος ήταν πολύ καλός. Έδωσε πολλή ενέργεια στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος και θα παίξει περισσότερο στο Top 16 της Ευρωλίγκα".
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...