Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Δεν γκελάρω, δεν γκελάρω!

Δεν γκελάρω, δεν γκελάρω! 
Με τέτοιο δίδυμο πώς να χάσει;

Πάντελιτς και Μιραλάς οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Κέρκυρας και στο +5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.


Με τον Σέρβο να μοιράζει και τον Βέλγο να «εκτελεί» διαμορφώθηκε το 2-0. Ο Τσίγκας με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ.

Σε μεγάλα κέφια κατά διαστήματα οι παίκτες του Βαλβέρδε, που έχασαν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι σε σουτ του Ριέρα.

Πώς έπαιξε:

Ελλείψει επιλογών στο κέντρο και… εμπιστοσύνης στις ανασταλτικές ικανότητες του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο Βαλβέρδε έβαλε τον Μοντέστο στα χαφ, ενώ χώρεσε στην ενδεκάδα Πάντελιτς και Μιραλάς, με τον Σέρβο «φουνταριστό» και τον Βέλγο στα δεξιά.

Στο 4-4-1-1 του Βάσκου τεχνικού, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Πάρντο, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- ξεκίνησαν Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, στο κέντρο Μοντέστο, Ιμπαγάσα, στα άκρα Ριέρα, Μιραλάς και ο Φουστέρ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πάντελιτς.



Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός χρειάστηκε κάποιο χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί. Ο Μοντέστο δεν «κόλλαγε» στα χαφ, ο Μιραλάς ήταν «εγκλωβισμένος» στα δεξιά και ο Πάντελιτς μόνος χωρίς βοήθειες στην επίθεση. Διάστημα στο οποίο πήγε να αιφνιδιάσει η Κέρκυρα, με τους «ερυθρόλευκους» να «τα χρειάζονται» στην κεφαλιά του Τσίγκα, η οποία έφυγε ελάχιστα άουτ.

One team show ήταν μετά το πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί. Τον Ριέρα να παίρνει τα πάνω του, τον Φουστέρ να δίνει μαθήματα ουσίας και τον Πάντελιτς να κυνηγά κάθε φάση. Το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Ακόμη κι όταν ο Ιμπαγάσα έβγαλε τον Μοντέστο φάτσα με το τέρμα ο Γάλλος σπατάλησε την ευκαιρία.

Η επόμενη ασίστ του Άριελ δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη. Από φάουλ του Αργεντινού και κεφαλιά του Τσίγκα, στην προσπάθειά του να διώξει αλλά και με τον Πάντελιτς να καιροφυλακτεί, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κωνσταντόπουλου, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή, το 55’, είχε πει «όχι» σε αρκετές προσπάθειες των παικτών του Βαλβέρδε.

Η ροή του αγώνα «έδειχνε» πως πολύ σύντομα θα ερχόταν και δεύτερο γκολ. Αυτό δεν έγινε στο μονοκόμματο σουτ του Ριέρα -ξανά ασίστ από τον Ιμπαγάσα- μιας και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, αλλά το λάθος γύρισμα του Επστάιν στην άμυνα λίγο αργότερα, στο 70’, δεν μπορούσε να αποτρέψει το μοιραίο.

Ο Πάντελιτς, που παρακολούθησε τη φάση έκλεψε την μπάλα, βγήκε απέναντι από το τέρμα και αντί να την στείλει εκείνος στα δίχτυα την μοίρασε αριστερά στον αμαρκάριστο Μιραλάς, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία, «έγραψε» το 2-0 και έφτασε τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα.
sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...