Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Σκηνές ροκ στη Ζαχάρω!

Σκηνές ροκ στη Ζαχάρω!
Ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Ζαχάρω με μια αμφιλεγόμενη εκλογή προεδρείου του Δ.Σ., καθώς την εξέλιξη αυτή δεν την αναγνωρίζει η αντιπολίτευση ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα πνεύματα οξύνθηκαν ουκ ολίγες φορές, με αποκορύφωμα ένα... χαστούκι!
Η συνεδρίαση στην οποία προήδρευσε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Βλάχος, ολοκληρώθηκε με την προαναφερθείσα αμφιλεγόμενη ανάδειξη προεδρείου.

Σύμφωνα με την πλειοψηφία (παράταξη Χρονόπουλου), πρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος, αντιπρόεδρος ο Μιλτιάδης Ψαρρός και γραμματέας ο Φώτης Δημήτρουλας, αλλά ο τρόπος εκλογής τους (δεν έγινε μυστική ψηφοφορία αλλά φανερή) και γενικά τα όσα συνέβησαν προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις του Κώστα Αλεξανδρόπουλου και των συμβούλων του καθώς και του Γιώργου Μπούσμπουρα, οι οποίοι παρίσταντο μεν στη συνεδρίαση αλλά η πλειοψηφία δεν τους αναγνωρίζει ως δημοτικούς συμβούλους , διότι θεωρεί ότι δεν έχουν ορκιστεί. Στη θέση τους μάλιστα ορκίστηκαν χθες, μετά από κάλεσμα της πλειοψηφίας, αναπληρωματικοί σύμβουλοι οι οποίοι προέρχονται από την παράταξη Χρονόπουλου, μετά την άρνηση των αναπληρωματικών της παράταξης Αλεξανδρόπουλου να συμμετάσχουν στην εν λόγω ορκομωσία (σ.σ. ο σύμβουλος που "κατέλαβε" τη θέση του κου Μπούσμπουρα προέρχεται από την παράταξη του).

Να σημειωθεί πως ούτε ο κ. Αγραπιδάς & οι σύμβουλοι της παράταξης του ούτε ο κ. Γιαννόπουλος, που συμμετείχαν στη συνεδρίαση, αναγνωρίζουν την εκλογή προεδρείου του Δ.Σ.
Κατά τη συνεδρίαση υπήρξε θερμό επεισόδιο μεταξύ του κου Μπούσμπουρα και του αναπληρωματικού συμβούλου, που ορκίστηκε στη θέση του όταν κλήθηκε από την πλειοψηφία, Φώτη Δημήτρουλα.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr ο κ. Δημήτρουλας κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κ. Μπούσμπουρα για εξύβριση και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, από το χαστούκι που δέχθηκε.
 iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...