Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στο εδώλιο γιατί βίασε τη θεία του!

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει στις αρχές Μαρτίου, ένας 24χρονος Αλβανός, ο οποίος φέρεται να είχε βιάσει... πριν από τρία χρόνια τη θεία του!
 
Ο 24χρονος αλλοδαπός είχε συλληφθεί στις 13 Απριλίου 2008 μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του η 35χρονη τότε συγγενής του.
 
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από το rodiaki.gr, ο νεαρός, είχε το θάρρος λόγω τον οικογενειακών σχέσεων που είχε με την 35χρονη, να μπαινοβγαίνει με άνεση στο σπίτι. 
 
Όμως τη συγκεκριμένη εκείνη ημέρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, άσκησε σωματική βία στην θεία του και σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, την βίασε.
 
Σε βάρος του 21χρονου αλλοδαπού, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, όπου αρχικά ο Αλβανός αρνούνταν τη κατηγορία χωρίς όμως να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.
 
Μετά όμως τις επίμονες ερωτήσεις του κ. ανακριτή αποκαλύφθηκε πως υπήρξε ερωτική πράξη, η οποία - όπως είπε ο 21χρονος- έγινε κατόπιν προκλήσεως της θείας του. Μάλιστα ο νεαρός φέρεται να δήλωσε πως δεν είπε από την αρχή την αλήθεια φοβούμενος το σύζυγο της θείας του, δηλαδή το θείο του!


newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...