Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Απόψε ο μεγάλος τελικός


Απόψε ο μεγάλος τελικός
Στιγμιότυπα από το χθεσινό party. Διακρίνονται τα Κόκκινα Χαλιά, οι Λούκας Γιώρκας & Stereo Mike, η Ελίνα Κωνσταντοπούλου, η Βάσια Τριφύλλη, η Μαριάνα Ευστρατίου, η Ελπίδα και η Νίκη Πόντε

Πολλά ειπώθηκαν, πολύ μελάνι χύθηκε και οι κάμερες κατέγραψαν ασταμάτητα τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά όλα αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν σε λίγες ώρες. Γιατί απόψε είναι ο μεγάλος ελληνικός τελικός της Eurovision, στις 10 το βράδυ με παρουσιάστρια...
... τη Λένα Αρώνη*, όπου κοινό και κριτική επιτροπή θα επιλέξουν το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό 56ο Πανευρωπαικό φεστιβάλ της γηραιάς ηπείρου.



του Κωνσταντίνου Παρασκευόπουλου
Κι ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα" για την αποψινή βραδιά, χθες είχαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν  και να διασκεδάσουν στο μεγάλο πάρτυ που διοργάνωσε το ελληνικό παράρτημα του OGAE στην Ελλάδα.

Υποψήφιοι, παλιοί εκπρόσωποί μας, φίλοι, θαυμαστές, δημοσιογράφοι, όλοι έγιναν μια παρέα και πέρασαν το μήνυμα πως η μουσική πάντα ενώνει και ποτέ δεν πρέπει να χωρίζει.

Η Βάσια Τριφύλλη, σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας, με το γνωστό μπρίο αλλά και το έντονο ταπεραμέντο της, φρόντισε το πάρτυ να μετατραπεί σε ένα πρώτης τάξεως θέαμα(show), που θα ζήλευαν πολλοί τηλεοπτικοί παραγωγοί.

Αρχικά κάλεσε τους υποψήφιους από τη Βουλγαρία(Poly Genova), τη Mάλτα(Glen Vella), αλλά και την Κύπρο (Χρίστο Μιλόρδο) να ερμηνέψουν τα τραγούδια με τα οποία θα διαγωνιστούν.

Στη συνέχεια παλιοί εκπρόσωποι της Ελλάδας στο διαγωνισμό προλόγισαν, ο καθένας  ξεχωριστά, τους φετινούς μας υποψήφιους.

Έτσι Τα Κόκκινα Χαλιά προλογίστηκαν από τη Μαριάνα Ευστρατίου(1989-Το δικό σου αστέρι & 1996-Εμείς φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα), η Βαλάντω Τρύφωνος από τη Μπέσσυ Αργυράκη(1977-Μάθημα Σολφέζ), οι Τριημιτόνιο από τον Θάνο Καλλίρη(1987-Στόπ), η Αντιγόνη Ψυχράμη  από τον Χρίστο Κάλοου(1990-Χωρίς  Σκοπό), ο Λούκας Γιόρκας από την  Ελίνα Κωνσταντοπούλου(1995-Ποιά προσευχή) και η Νίκη Πόντε από την Ελπίδα(1979-Σωκράτης).

Κάθε καλλιτέχνης αφιέρωνε και κάποιο τραγούδι, ευχόμενος παράλληλα καλή τύχη, ενώ τη σκυτάλη έπαιρναν οι υποψήφιοι ερμηνεύοντας τις συμμετοχές τους, για να εισπράξουν τις επευφημίες και το χειροκρότημα του κοινού.

Ακολούθησε χορός και τραγούδι με "γιουροβιζιονικές" συμμετοχές, επιλογές του γνωστού dj Αντώνη Καρατζίκου.

Όλοι ανανέωσαν  το ραντεβού τους για απόψε στις 10 οπότε και θα ξεκινήσει ο  φετινός ελληνικός τελικός, που σίγουρα θα μας απογειώσει την αδρεναλίνη.

Μην ξεχάσετε τέλος να “ρίξετε” την ψήφο σας στο τραγούδι της αρεσκείας σας, προκειμένου να εξασφαλιστεί μαζική συμμετοχή που θα εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή ετυμηγορία του ελληνικού  κοινού. Οι πληροφορίες μας λένε, πως το κόστος κλήσης θα είναι στο μισό σε σχέση με τα προηγούμενα  χρόνια, ήτοι 0,60 του ευρώ.

Χαρείτε, λοιπόν, με την  παρέα σας μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό, αρκετό σασπένς και δώστε, με την  ψηφο σας, το εισιτήριο στο καλύτερο τραγούδι για να μας εκπροσωπήσει!

(*)
O ελληνικός τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από τη συχνότητα της ΝΕΤ στις 22.00, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (http://eurovision.ert.gr/), καθώς και από την ERTworld για τον Απόδημο Ελληνισμό.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...