Υπο κατάληψη το ΚΕΠΥΟ - Δε μας αφήνουν να πιάσουμε αυτούς που φοροδιαφεύγουν καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Το Μνημόνιο υπογράφηκε για να αυξηθούν τα έσοδα. Από σήμερα όμως έσοδα γιοκ. Από το πρωί είναι κλειστά τα γραφεία που στεγάζουν το ΚΕΠΥΟ από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Διαμαρτύρονται τόσο για τις περικοπές σε μισθούς όσο και για τη μη ανανέωση συμβάσεων που είχε όπως λένε σαν αποτέλεσμα να “μπλοκάρουν” πολλές νευραλγικές υπηρεσίες λόγω έλλειψης προσωπικού.





Όπως δήλωσε στο newsit ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΠΥΟ, Νίκος Ρουμελιώτης "εμείς ξέρουμε ποιοι φοροδιαφεύγουν, έχουμε τα τεχνικά συστήματα να τους εντοπίσουμε αλλα δεν έχουμε πολιτική εντολή να τους πιάσουμε. Εμείς συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό πως λεφτά υπάρχουν. Αν μας αφήναν να πιάσουμε τους μεγαλοκαρχαρίες δε θα χρειαζόταν να κόψει η κυβέρνηση ούτε μισθούς, ουτε συντάξεις.
 
Εμείς διαμαρτυρόμαστε γιατί θέλουμε να συμβάλλουμε στην αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Υπουργειου Οικονομικων αλλά κανείς δε μας ακούει. Ζητάμε ραντεβου από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και δε μας δέχεται.
 
Σε όσους μας κατηγορούν πως ειμαστε προνομιούχοι υπάλληλοι,  απαντώ πως δεχόμαστε αύριο το πρωί να γίνει έλεγχος στα πόθεν έσχες των δικών μας 1300 υπαλλήλων και έλγεχος στα πόθεν έσχες 1300  υπουργών, βουλευτών, πολιτευτών, διοικητών οργανισμών, μεγαλοδημοσιογράφων, μεγαλοδικηγόρων, μεγαλογιατρών. Τότε θα δούμε ποιοι τα φάγανε και ποιοι όχι". 
newsit

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ