Νέα δίωξη στον Ολυμπιακό από τον Αντωνακάκη!



Για δεύτερη φορά μέσα σε μία ημέρα ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας, Εμμανουήλ Αντωνακάκης άσκησε...

δίωξη στον Ολυμπιακό. Μετά την δίωξη κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για επιβολή μιας αγωνιστικής, ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας επενέβη για την ανακοίνωση που είχε βγάλει η Θύρα 7, κατά του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή και ζητάει την εκδίκασή της, την Πέμπτη 3 Μαρτίου!

Να θυμίσουμε ότι η «Θύρα 7» είχε επιτεθεί στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού για τις δηλώσεις του αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν», στην πρεμιέρα του έργου «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ».

Ο κ. Αντωνακάκης άσκησε τη δίωξη τονίζει ότι ο Ολυμπιακός: «δεν προστάτευσε το κύρος και την αξιοπιστία του αθλήματος του ποδοσφαίρου ως είχε υποχρέωση, αλλά τουναντίον το δυσφήμισε προβαίνοντας δημόσια σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων δικαιοδοτικών οργάνων και δη του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, προκαλώντας έτσι στο φίλαθλο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα. 
 
Αφ’ ετέρου δε, δεν ετήρησε τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος και δεν συμμορφώθηκε με το Καταστατικό της ΕΠΟ».

24oro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ