Βροχερό Σαββατοκύριακο - Η προοπτική του καιρού την Μεγάλη Εβδομάδα


Μπορεί να είμαστε στα μέσα της Άνοιξης, όμως το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει σε φθινοπωρινούς ρυθμούς με νεφώσεις, βροχές και την θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή πτώση. Καταιγίδες περιμένουμε στα ημιορεινά - ορεινά του νομού την Μ.Εβδομάδα. Πιο αναλυτικά:
Νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο 16/4 στην Ηλεία με ασθενείς βροχές από το μεσημέρι, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές και δεν θα ξεπεράσει τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή των Βαΐων 17/4 αναμένονται περισσότερα φαινόμενα και κρύο, καθώς η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω, αισθητή, πτώση. Έτσι, οι μέγιστες τιμές θα κυμανθούν σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα των 12 - 13 βαθμών Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Μεγάλη Εβδομάδα 18-23/4 περιμένουμε άστατο καιρό, με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, στα ημιορεινά - ορεινά του νομού. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν.
Τέλος, σύμφωμα με τα πρώτα στοιχεία ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα δεν φαίνεται να δημιουργεί προβλήματα στο ψήσιμο του οβελία.

Επιμέλεια πρόγνωσης: Θεόδωρος Κονδύλης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ