Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Δεν του άφησαν γαλί για γαλί!


Ακόμα τον κλέβουν έναν 65χρονο στα Λεχαινά... Από τα Χριστούγεννα ξεκίνησαν οι επισκέψεις στο εξοχικό του στα «Καλογεροπουλέϊκά». 

Του ρήμαξαν τις κότες και τα γαλιά, αλλά η τελευταία επίσκεψη είχε και άλλα στο μενού...
Την περίοδο των Χριστουγέννων του πήραν 15 κότες. Το Φεβρουάριο του πήραν πέντε γαλιά και δύο κοτόπουλα, ενώ στις αρχές Απριλίου ακόμα τρία γαλιά. Στην τελευταία "επίσκεψη" τους, οι κλέφτες του πήραν και κάμποσα από τα κηπευτικά που είχε στο χωράφι του...

Στην περιοχή της Ζαχάρως άγνωστοι έκλεψαν δύο εξωλέμβιες μηχανές από ισάριθμες βάρκες, που ανήκουν σε δύο αδέρφια. Η αξία τους ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα οι κλέφτες βρήκαν ξεκλείδωτο ένα αυτοκίνητο και έφυγαν με διόλου ευκαταφρόνητη λεία. Από μέσα πήραν ένα τσαντάκι με 1.400 ευρώ, την ταυτότητα και το δίπλωμα της ιδιοκτήτριας, τρεις πιστωτικές κάρτες και ένα βιβλιάριο καταθέσεων.

Στον Πύργο άγνωστοι δράστες μπούκαραν σε ιατρείο, όπου χωρίς ίχνη παραβίασης πήραν έλα laptop, αξίας 2.000 ευρώ.

Στη Γαστούνη άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι από ανασφάλιστη πόρτα και πήραν σαράντα ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 150 ευρώ, δύο τραπεζικές κάρτες ανάληψης και ένα πορτοφόλι που περιείχε την αστυνομική ταυτότητα, το δίπλωμα του παθόντα, την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και διάφορα άλλα προσωπικά έγγραφα.

Στις Αμυγδαλιές, οι κλέφτες βρήκαν ανοιχτό παράθυρο και μπήκαν. Βγήκαν μετά από λίγο έχοντας πάρει 1.000 ευρώ, δύο φορητά ραδιοφωνάκια αξίας 40 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 150 ευρώ.

Στην Αγία Μαύρα οι διαρρήκτες "χτύπησαν" αποθήκη παντοπωλείου. Έσπασαν το λουκέτο της πόρτας και πήραν δέκα φιάλες υγραερίου.

Στη Γαστούνη άρπαξαν ένα ποδήλατο μέσα από αυλή σπιτιού.

Πέντε άτομα συνελήφθησαν συνολικά σε διάφορες περιοχές του νομού για κατοχή μικροποσοτήτων αποξηραμένης κάνναβης.
ILIATORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...