Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

O ήρωας των γηπέδων από το Μπόρσι!


O ήρωας των γηπέδων από το Μπόρσι!
O Βαγγέλης Δημητρόπουλος
Μια ολόκληρη 11άδα ποδοσφαιριστών έχει σώσει τα τελευταία 20 χρόνια ο 44χρονος γιατρός από το Μπόρσι Ηλείας Βαγγέλης Δημητρόπουλος! Γι' άλλη μια φορά η παρουσία του στο γήπεδο (χθες, ως ορισμένος γιατρός του αγώνα Ατρόμητου Λάππα- Καλαμάτας) απεδείχθη σωτήρια...
... για ποδοσφαιριστή που του γυρίσε η γλώσσα.
Όλα συνέβησαν στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν δύο αντίπαλοι ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν σε εναέρια μονομαχία για τη διεκδίκηση της μπάλας. Και οι δύο έπεσαν τραυματισμένοι στο έδαφος, με τον ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας να κείτεται αναίσθητος. Ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος έσπευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με γρήγορες κινήσεις επανέφερε τη γλώσσα του ποδοσφαιριστή στη θέση της, σώζοντας του τη ζωή. Αυτή ήταν η 11η φορά που ο Ηλείος γιατρός αντιμετώπισε με επιτυχία τέτοιο περιστατικό!

Και οι δύο αθλητές διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας και ακολούθως στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iliatora.gr, είναι καλά στην υγεία τους.

Επίλογος
Επειδή κανείς δεν αγιάζει στον τόπο του, ειδικά σε αυτόν τον τόπο (ουδέποτε η προσφορά του Βαγγέλη Δημητρόπουλου αναγνωρίστηκε από τους φορείς της Ηλείας), εμείς καλούμε τους ιθύνοντες της αθλητικής ζωής της χώρας να τιμήσουν όπως του αρμόζει τον συμπατριώτη μας, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για το σημαντικότατο έργο που ο παλιός διαιτητής Α' Εθνικής και νυν παρατηρητής διαιτησίας του ΣΔΠ Ηλείας έχει προσφέρει, όντας ο σωτήρας μιας ολόκληρης 11αδας νεαρών ποδοσφαιριστών.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...