Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Το βράδυ διαρρήκτης, το πρωί κηπουρός



Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και οι διαρρήκτες εμφάνισαν τις... κηπουρικές ανησυχίες τους. Σε δύο περιπτώσεις διέρρηξαν αποθήκες με εξοπλισμό περιποίησης και καλλωπισμού κήπων, αφαιρώντας εργαλεία μεγάλης χρηματικής αξίας. 

Στον Πρόδρομο Πηνείας, οι διαρρήκτες μπούκαραν σε εξοχική κατοικία από την οποία δεν πήραν τίποτα, αλλά στη συνέχεια ρήμαξαν την αποθήκη.

"Σήκωσαν" ένα σκαπτικό βενζινοκίνητο μηχάνημα, ένα χορτοκοπτικό & ένα κλαδευτικό μηχάνημα και ένα βενζινοκίνητο γεωτρύπανο. Η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στα 2.000 ευρώ.

Αλλά και στον οικισμό Λιβαδάκια της Αμαλιάδας οι διαρρήκτες παράβλεψαν το εξοχικό και έβαλαν στο μάτι την αποθήκη. Μια μηχανή κοπής γκαζόν, ένα χορτοκοπτικό και ένα αλυσοπρίονο, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ, καθώς και εκατό λίτρα ελαιολάδου αξίας 300 ευρώ, ήταν η λεία τους.

Ένα κομπρεσέρ έκλεψαν άγνωστοι στο Μαρκόπουλο Τραγανού, από το χώρο του υδατόπυργου του χωριού. Οι δράστες έκοψαν την περίφραξη για να φτάσουν στο χώρο που βρισκόταν το εργαλείο, αξίας 1.000 ευρώ.

Στο Τραγανό άγνωστοι μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι και πήραν από το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη το ποσό των 150 ευρώ.

Τέλος, πάλι στο Τραγανό, 73χρονος ενώ οδηγούσε το τρακτέρ του παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν 69χρονο πεζό. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γ.Ν. Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο Γ.Ν. Πύργου.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...