Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Καρφί για… τελικό!


Σπουδαία ανατροπή για τον Ολυμπιακό

Από την κόλαση… στον παράδεισο! Ο Ολυμπιακός νίκησε με σπουδαία ανατροπή (3-2 από 0-2) τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη και απέκτησε πλεονέκτημα έδρας στα play-offs, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι τους «πράσινους» με στόχο ένα εισιτήριο στους τελικούς της Α1!

Με δεδομένη την ήττα του ΠΑΟΚ στην έδρα της Κηφισιάς με 3-0 σετ, ο Ολυμπιακός κατακτά την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατατάσσεται τέταρτος.

Πολύ καλός ο Παναθηναϊκός στα δύο πρώτα σετ, με «όπλο» το σερβίς του δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό. Άλλη μία μεγάλη εμφάνιση για τον Ντεσπέιν, ο οποίος με δικούς τους πόντους έκανε το 2-1 στα σετ για τους «ερυθρόλευκους».

Στο τέταρτο σετ, οι Πειραιώτες με ανεβασμένη την ψυχολογία το «καθάρισαν» γρήγορα, οδηγώντας το ματς στο τάι-μπρέικ. Στο τελευταίο σετ, η αναμέτρηση πήγαινε πόντο-πόντο, ωστόσο ήταν πολύ καθοριστικό το μπλοκ πάνω στον Γιορντάνοφ που έδωσε προβάδισμα δύο πόντων (11-9) στην ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...