Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ακόμη μια επεισοδιακή συνεδρίαση του Δ.Σ. Ζαχάρως (βίντεο)



Ακόμη μια επεισοδιακή συνεδρίαση του Δ.Σ. Ζαχάρως (βίντεο)
Η παρουσία του κ. Χρονόπουλου στην έδρα προκάλεσε την αντίδραση των παρατάξεων Αλεξανδρόπουλου και Μπούσμπουρα
Η αποχώρηση των παρατάξεων Αλεξανδρόπουλου και Μπούσμπουρα σημάδεψε τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως και την τρίτη από...
... την αρχή του έτους προσπάθεια για ανάδειξη του προεδρείου & των επιτροπών.
Ο κ. Αλεξανδρόπουλος στάθηκε στο έγγραφο του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου, που αναφέρει πως ο δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος βρίσκεται σε αργία (διαβάστε στα σχετικά άρθρα) και ζήτησε ή να κατέβει από την έδρα ο κ. Χρονόπουλος και στη θέση του να βρεθεί ο ορισμένος δημαρχεύων Γιώργος Μπαμής ή να αναβληθεί για δύο ημέρες η διαδικασία, μέχρις ότου ενημερωθεί ο δήμος από τον Γενικό Γραμματέα για τις εξελίξεις.

Ο προεδρεύων τη συνεδρίαση Νίκος Χαραλαμπόπουλος ισχυρίστηκε πως εφόσον δεν έχουν ενημερωθεί εγγράφως οι υπηρεσίες του δήμου η διαδικασία θα προχωρήσει ως έχει, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση και τελικά την αποχώρηση των μελών των δύο παρατάξεων, αφού προηγήθηκε έντονος διάλογος μεταξύ των κυρίων Χρονόπουλου και Αλεξανδρόπουλου (δείτε το βίντεο).

Η ψηφοφορία ξεκίνησε παρουσία των δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων Χρονόπουλου, Αγραπιδά και Γιαννόπουλου και ανέδειξε ως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Νίκο Χαραλαμπόπουλο, αντιπρόεδρο τον Μιλτιάδη Ψαρρό και γραμματέα τον Παναγιώτη Γκόγκα.

Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι Γιώργος Μπαμής, Γιάννης Μπαμπάτσικος, Δημήτρης Χρονόπουλος, Παναγιώτης Γκόγκας και Χρήστος Γιαννόπουλος.

Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Κώστας Τζανέτος, Διονύσης Αλεξανδρόπουλος, Σπύρος Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Λαμπρόπουλος, Κώστας Αγραπιδάς και Χρήστος Γιαννόπουλος.

Ακόμη, τη θέση των έκπτωτων δημοτικών συμβούλων Σπύρου Μπηλιώνη (λόγω κωλύματος εκλογιμότητας) και Σπήλιου Φωτόπουλου (λόγω ασυμβίβαστου) κατέλαβαν οι Αθηνά Γαλάνη και Ανδρέας Καλογερόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την εγκυρότητα των ψηφοφοριών και των αποφάσεων που ελήφθησαν.

Να σημειωθεί πως η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία δημοτών, μετά από απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...