Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Τον τσάκωσαν με 104 κιλά χασίς

Καταδίωξη στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Κακαβιάς

Συνελήφθη σήμερα στα Δολιανά Ιωαννίνων ένας Αλβανός, 29 χρόνων, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα με το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Κακαβιάς κοντά στη διασταύρωση Δελβινακίου και δε σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το αυτοκίνητο λόγω υπερβολικής ταχύτητας ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε. Ο οδηγός του προσπάθησε να διαφύγει πεζός μέσα από δασώδη έκταση, ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο εσωτερικό του 93 δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους 104 κιλών και 290 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...