Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Μια από τα ίδια - Χωρίς λεωφορεία, τραμ, ΜΕΤΡΟ και τρόλεϊ σήμερα.


Κανένα μέσο μαζικής μεταφοράς δεν πρόκειται να κινηθεί σήμερα εκτός από τον ΗΣΑΠ, καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Λεωφορεία, Μετρό, τρόλεϊ και Τραμ δεν πρόκειται να κινηθούν και για ακόμη μια φορά, όσοι χρησιμοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες για τις καθημερινές μετακινήσεις τους, θα αναγκαστούν είτε να πάρουν ταξί (τα οποία θα κυκλοφορούν κανονικά) είτε τα αυτοκίνητά τους.

Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12.00 το μεσημέρι εώς τις 16.00 το απόγευμα. Τις υπόλοιπες ώρες  τα τρένα θα λειτουργούν κανονικά.

Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει το τι θα κάνουν οι εργαζόμενοι στο Προαστιακό. Το πιθανότερο, όμως, είναι ότι τα δρομολόγιά του θα κινηθούν κανονικά.

Όπως κανονικά θα κινηθούν και τα ταξί. Μπορεί οι ιδιοκτήτες να έχουν εξαγγείλει απεργία διαρκείας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφασίσει πότε θα ξεκινήσει.

Στο υπόλοιπο απεργιακό δελτίο, την Τετάρτη ετοιμάζονται να απέχουν οι καθηγητές, ενώ αποχή θα κάνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη οι δικηγόροι. Μέχρι και την Πέμπτη θα συνεχίσουν τις στάσεις εργασίας (09:00-11:30) οι δικαστικοί υπάλληλοι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απεργούν οι καθηγητές την Τετάρτη
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...