«Η επένδυση θα φτάσει τα 300 εκατομμύρια!»


«Η επένδυση θα φτάσει τα 300 εκατομμύρια!»Την αποκάλυψη ότι ο Σουλτάν Αλ Σαούντ έχει έρθει σε επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, έκανε ο Βλάσης Τσάκας, στην εκπομπή η «ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ».

Ο συνεργάτης του Σαουδάραβα πρίγκιπα, τόνισε ότι «κατά κάποιο τρόπο έχει γίνει επαφή πρίγκιπα με Βαρδινογιάννη», χωρίς να αποκαλύψει το πώς, αφού… «τον τρόπο θα σας τον πει ο πρίγκιπας και ο Βαρδινογιάννης όχι εγώ».
Παράλληλα, ο Τσάκας ναι μεν ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποσυρθεί το ενδιαφέρον, αν το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ κάνει δεκτή την πρόταση της Arboris Capital (κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει στη συνεδρίαση της Τρίτης), πλην όμως χαρακτήρισε «αιτία πολέμου» μια τέτοια κίνηση για εκείνους που θα την κάνουν.
«Αν αυτό είναι πρόταση, τότε τι είναι η δική μας;», αναρωτήθηκε ο Βλάσης Τσάκας, αναφερόμενος στην Arboris και συνέχισε ακάθεκτος τονίζοντας:
«Μιλάμε για μια πρόταση που έχει μέσα τέσσερα «αν». Δεν θα τους κάνω το χατίρι να αποσυρθώ σε περίπτωση που ο Βαρδινογιάννης δώσει έγκριση σε ενδιαφέρον κάποιας εταιρείας. Εμείς μεθαύριο είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε. Έχουμε καταθέσει MOU που σημαίνει 80% ολοκλήρωση της συμφωνίας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποσυρθούμε. Όσοι περιμένουν ότι είναι παιχνίδι του Βαρδινογιάννη κάνουν λάθος. Είχαμε ανοικτά χαρτιά από την αρχή».
Κάπου εκεί, μάλιστα, έριξε και τη «βόμβα» για το πώς θα αντιδράσει η πλευρά του πρίγκιπα, σε περίπτωση αποδοχής της πρότασης, τονίζοντας:
«Μια τέτοια απόφαση του συμβουλίου θα αποτελέσει casus belli με αυτούς που θα πάρουν την απόφαση. Θα είναι εναντίον μας και είναι αιτία πολέμου. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι κανείς στα πλάνα μας από αυτούς που βρίσκονται τώρα στο συμβούλιο. Θα ζητήσουμε αλλαγή και μάλιστα άμεσα. Εκτός από τον πρίγκιπα θα είναι άλλοι δύο Σαουδάραβες στο συμβούλιο. Οι υπόλοιποι επτά θα είναι Έλληνες, αλλά εκτός από τον εαυτό μου, δεν μπορώ να μιλήσω για άλλο όνομα. Συγκεντρώνουμε βιογραφικά για τη στελέχωση της ΠΑΕ που εξετάζονται από μια ομάδα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανέναν μέτοχο, αφού οι business είναι business και ο ισχυρός ή τους παρασέρνει ή τους ακολουθεί. Θα μπούμε στην αύξηση των 15 εκατομμυρίων και περιμένουν άλλα 55. Αν θέλουν να ακολουθήσουν, ας ακολουθήσουν».
Απέφυγε, πάντως, επιμελώς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα μετόχων της ΠΑΕ, με εξαίρεση τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, αφού… «ο Γιαννακόπουλος ήταν ο μόνος που από την αρχή πήρε ξεκάθαρη θέση για την Arboris».
Να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην εκπομπή, ο Τσάκας δεν δέχθηκε τον χαρακτηρισμό «εκπρόσωπος» του Σουλτάν Αλ Σαούντ, τονίζοντας ότι… «δεν εκπροσωπώ τον πρίγκιπα, είμαστε συνεργάτες, φίλοι και συνέταιροι στην υπόθεση με τον Παναθηναϊκό».
Στη συνέχεια είπε ότι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας παρακολουθεί την εκπομπή μέσω Ίντερνετ (τι θα καταλάβει… ο Θεός και η ψυχή του, είπε γελώντας), ενώ μίλησε ακόμη και για:
Την αμφισβήτηση που έχει εισπράξει από το ξεκίνημα της υπόθεσης: «Έχω την αίσθηση ότι όταν μπουν τα πρώτα 15 εκατομμύρια, θα ψάχνουν για τα επόμενα 55. Όταν μπουν αυτά, θα ψάχνουν το γήπεδο κι όταν γίνει αυτό, θα μιλάνε για το… δίχτυ. Αυτή η αρρώστια που επικρατεί ξεκίνησε τα τελευταία τρία χρόνια, επεκτάθηκε στους φιλάθλους κι εμείς θα προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε τα πράγματα και να τη φτιάξουμε».
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ