Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Κατεβάζουν ρολά οι έμποροι στις 19 Οκτωβρίου


Το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων όλης της Ελλάδας στις 19 Οκτωβρίου αποφάσισε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Κατά τη διάρκεια του ανοικτού διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΕΕ, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών Εμπορικών Συλλόγων της χώρας, τονίστηκε ότι η συγκεκριμένη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ελληνική οικονομία απαιτεί την άμεση λήψη δράσης από τους φορείς εκπροσώπησης της αγοράς, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω συνέπειες για τα εισοδήματα επιχειρηματιών και καταναλωτών.

"Είναι απαραίτητο η ελληνική μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα ενωμένη να μεταφέρει το μήνυμα για την αλλαγή πολιτικής, η οποία είναι και η μόνη προϋπόθεση για την υπέρβαση της ύφεσης", τονίζει η ΕΣΣΕ και καλεί τους εμπόρους να συμμετάσχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν στις 5 Οκτωβρίου και θα κορυφωθούν με το κλείσιμο των καταστημάτων τους στις 19 Οκτωβρίου.

Οι κινητοποιήσεις και οι άλλες ενέργειες θα ανακοινωθούν από την ΕΣΕΕ μέσα στις επόμενες ημέρες.
e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...